21-10: Birmees diner door Yin Mon
WE ZIJN VOLGEBOEKT! - I’M SORRY, WE’RE FULLY BOOKED
English version below
Op vrijdag 21 oktober organiseer ik samen met Yin Mon een heerlijk Birmees diner tijdens de Buurtkantine in Midwest. Als ik zeg dat ze heerlijk kan koken, dan overdrijf ik niet. Wil je het proeven? Schuif dan gezellig aan!
In Nederland kennen we de Indiase keuken en de Thaise keuken, maar de Birmese keuken is vrijwel onbekend. Yin Mon laat je graag persoonlijk kennis maken met de smaken van haar thuisland. Verwacht een heerlijk verwarmende maaltijd, perfect voor deze herfstige dagen. Kom je ook?
Een plek reserveren kan tot donderdag 20 oktober 12.00 uur via dit formulier en betaal ter plekke. Geef aan of je liever vegetarisch eet of liever de klassieke Birmese kipcurry wil proeven.
Locatie: Midwest, Cabralstraat 1 in Amsterdam.
Tijd: 18.00 uur
Prijs: € 10 voor het diner en Birmese groene thee
Let op! In de vegetarische gerechten wordt nog steeds gebruik wordt gemaakt van garnalenpasta (de Birmese variant van trassie). Het is een van de basissmaken van Birma en niet weg te denken uit een gerecht, net als sesam en pinda's. Omdat we voor dit diner met een beperkt budget werken, kunnen we het menu helaas niet aanpassen aan alle wensen.
English version
On Friday 21 October I will organize a delicious Burmese dinner together with Yin Mon during the Buurtkantine in Midwest. When I say she is a great cook, I am not exaggerating. Do you want to taste it? Then join the fun!
In the Netherlands we know Indian cuisine and Thai cuisine, but Burmese cuisine is virtually unknown. Yin Mon is happy to personally introduce you to the flavors of her homeland. Expect a deliciously warming meal, perfect for those autumn days. Are you coming too?
You can reserve a place until Thursday 20 October 12.00 hours via this form and pay at Midwest. Indicate whether you prefer to eat vegetarian or the classic Burmese chicken curry.
Location: Midwest, 1 Cabralstraat in Amsterdam.
Time: 18.00h
Price: €10 for dinner and Burmese green tea
NB! Shrimp paste (the Burmese variant of trassie) is still used in vegetarian dishes. It is one of the basic flavors of Burma and an indispensable part of a dish, just like sesame and peanuts. Because we work with a limited budget for this dinner, we can unfortunately not adapt the menu to all wishes.